20/10/2015

Mosselweekend 2015

Mallorie Vandermeeren

Beste ouders en KSA’er(s)

Ongetwijfeld hebben jullie al gehoord van ons jaarlijkse mosselfestijn! Onze enthousiaste leidingsploeg van KSA roodkapjes Veurne en alle helpende sympathisanten zouden het dan ook een eer vinden jullie ook dit jaar in grote aantallen te mogen verwelkomen. Dit jaar gaat ze door 7 en 8 november en zijn jullie te gast bij vier superhelden. Zij zullen jullie ontvangen op ons MegaMosselweekend. Zo luidt ook ineens het thema van deze 19e editie. Het is dan ook de ideale gelegenheid om eens bij te babbelen met elkaar en kennis te maken met onze werking. Graag nodigen wij jullie dan ook uit, om samen met jullie familie, kennissen, vrienden,… te genieten van onze fantastische kookkunsten. In bijlage vinden jullie onze uitnodiging!

Zou jij graag nu al inschrijven om zeker je plaatsje te genieten? Dit kan door:

Inschrijvingsformulier + bedrag in een envelop achter te laten in de brievenbus van Rita De Hollander Pannestraat 21, 8630 Veurne Tel: 058 31 49 49

OF

Mail te zenden naar het adres: rita.de.hollander@skynet.be en het bedrag te storten op BE35 2800 4977 0737 (bevestigingsmail na overschrijving)

We verwachten jullie in de eetzaal van het College K. Coggelaan 8, Veurne.

Hopelijk vliegen jullie er met z’n allen in! Tot dan!

Groetjes de leidingsploeg

Mosselweekend