10/03/2024

Bondsweekend

Bondsweekend

Bondsleider

Beste KSA’er, beste ouder,

Met plezier delen we jullie mee dat we dit jaar op bondsweekend gaan. Wat is bondsweekend nu juist? Wel, om de 2 jaar gaan we met iedereen van heel KSA Kerelstede Veurne op een weekend gevuld met spel en festiviteiten. De uitnodiging voor dit weekend vind je in de bijlage. Deze is bij iedereen die ingeschreven is als KSA-lid ook op papier in de brievenbus bezorgd.

Concreet:
We verblijven dit jaar in het KSA-heem Monsalvaet in Westouter (Schomminkelstraat 22). Aangezien het weekend op een korte afstand van Veurne ligt, vragen aan de ouders om hun kinderen te brengen en op te halen. Jullie zijn welkom vrijdag 19/04 vanaf 19 uur in het heem. Ophalen gebeurt zondag 21/04 om 16 uur. Indien er problemen zijn met het vervoer geef ons gerust een seintje.

De prijs voor dit weekend bedraagt € 45. Zijn er echter meerdere leden van het gezin die meegaan, dan bedraagt de prijs voor het tweede en derde kind € 35. Inschrijven doe je door dit bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE98 4745 2220 5193 met de vermelding “Bondsweekend + NA(A)M(en) + ban”. Je bent slechts ingeschreven wanneer het bedrag volledig gestort is. De deadline voor de inschrijvingen is vrijdag 12 april 2024.