0

Startactiviteit 19 september

Posted by bert on Sep 10, 2020 in Nieuwtjes

Beste (toekomstige) KSA-ers,

We kijken al enorm uit naar de start van het nieuwe werkjaar! Zaterdag 19 september geven we het startschot van nieuwe werkjaar! Om alles coronaveilig te houden delen we ons op in 2 bubbels. De pagadders en jongknapen de actviteiten beginnen om 14:00 op de speelplaats van vrije basisschool de Houtmarkt, voor de knapen, jonghernieuwers en cadetten spreken we af op de speelplaats van het middelbaar. Wie wil is al welkom vanaf 13:30 voor een gezellige babbel of een potje voetbal! Einde is voorzien om 16:30.

!Voor de +12-jarigen, breng een mondmasker mee!

PS: breng zeker de inschrijvingsfiche mee, hier vind je hem nogmaals:

Ongeduldige groetjes,

KSA Kerelstede Veurne

 
0

Ga je mee op kamp?

Posted by maarten on Jun 6, 2020 in Nieuwtjes

Zin om mee te gaan op kamp? Zou je graag weten wat we allemaal doen op kamp? Bekijk dan hieronder even een filmpje met enkele foto’s van vorig jaar. Alle info over hoe je kan inschrijven vind je terug in onze vorige post.

 
0

Inschrijven zomerkampen

Posted by bert on Jun 2, 2020 in Nieuwtjes

Beste KSA’ers,

De zomerkampen gaan door! Voor de pagadders en jongknapen verandert er niets en gaat het kamp (coronaproof) door op de voorziene datum (10-17 augustus). De knapen krijgen op hun kamp (7-17 augustus) het gezelschap van jonghernieuwers en cadetten, voor wie het Lourdeskamp een jaartje uitgesteld wordt. Wij kijken er alvast ongelooflijk naar uit!

De inschrijvingen voor de zomerkampen staan nog open t.e.m. 15 juni.

Het kamp kost in totaal 160 euro, inschrijven kan via onderstaande manier.
1ste schijf €110, te betalen voor 15 juni
2de schijf: €50, te betalen enkele dagen voor het kamp.
Gelieve beide schijven over te schrijven op het volgende rekeningnummer: BE 97 1030 1406 3149
Alles ineens overschrijven mag natuurlijk ook.

Momenteel informeren we ons verder over de specifieke maatregelen. Aangezien we sowieso met de jongste en oudste leden naar een verschillende locatie gaan verwachten we niet onmiddellijk problemen omtrent de bubbels van 50 personen. Wanneer we midden juli met de kampboekjes langskomen, zal de specifieke praktische aanpak duidelijk zijn. Wie vragen heeft omtrent het zomerkamp, aarzel niet om ons te contacteren! (bert@ksaveurne.be)

 
0

KSA-corona-fotozoektocht

Posted by maarten on May 1, 2020 in Nieuwtjes

Beste KSA’er

Om ons ook tijdens de corona-crisis bezig te houden hebben we met de leiding een activiteit gemaakt die je alleen of met je gezin kan doen. Hieronder vind je een document 10 foto’s in een willekeurige volgorde die een hint zijn naar een locatie. Op deze locatie kan je een kaartje vinden met een letter erop. Met deze 10 letters kan je een woord vormen. De ban van wie de meeste mensen een juist antwoord inzenden krijgt op de volgende activiteit een beloning. Daarnaast wordt ook nog uit alle juiste antwoorden met een onschuldige hand een winnaar bepaald die een KSA-mondmasker wint. Waag dus zeker je kans. Het juiste antwoord kan je doorsturen door op de volgende link te klikken: https://forms.gle/dzyvVMpRJwLffEUi9.

PS: Voor wie een extra hint wil indien je niet alle foto’s zou vinden: er is ook nog een kaartje met de route waarop je alle locaties tegenkomt.

Alvast veel succes.
Met vriendelijke KSA-groet

De KSA leiding

 
0

Afgelasting Bondsweekend 24-26 april

Posted by bert on Mar 28, 2020 in Nieuwtjes

Beste KSA’ers

Het zat er al wat aan te komen, maar in het licht van de verlengde maatregelen kunnen we het bondsweekend van 24-26 april niet laten doorgaan. Iedereen die zich al ingeschreven had krijgt het bedrag komende dagen volledig teruggestort. We branden alvast een kaarsje om in mei de activiteiten te kunnen laten doorgaan maar dit is nog wat afwachten.

Vele groeten van de leidingsploeg!

 
0

Corona maatregelen

Posted by bert on Mar 22, 2020 in Nieuwtjes

Beste KSA’ers,

We hoeven het jullie niet meer te vertellen, we moeten momenteel allemaal op onze tanden bijten en kunnen voorlopig niet meer samen komen om samen te spelen en te ravotten. De huidige maatregelen verplichten ons ertoe alle activiteiten tem 19 april af te lassen. Dit houdt in dat de activiteiten van 28 maart, 4 april, en 18 april sneuvelen. Ook het Kubbtoernooi van 13 april en de paascursus voor de 2e jaars jonghernieuwers gaat niet door. Voor het bondsweekend van 24-26 april wachten we nog even af, we brengen jullie op de hoogte indien er meer nieuws is hierover.

© 2020 KSA Kerelstede - Alle rechten voorbehouden | Contact
Privacyverklaring