17/09/2020

Startdag 19 september

Startdag 19 september

KSA Roodkapjes Veurne

Beste ouders

Het nieuwe schooljaar is gestart en dat betekent dat de activiteiten dichterbij komen! Op 19 september vindt de startdag plaats, jullie zijn welkom van 13u30 tot 17u in Briekeljong. Op de flyer staat alle informatie over hoe de dag verloopt, toch nog wat extra toelichting:

  • Als ouder kunt u dus samen met uw kind komen gelijk wanneer tussen 13u30 en 17u om in te schrijven, uw kind kan dus op ieder moment bij het spel aansluiten want het zijn kleine spelletjes. U kunt zelf kiezen of uw kind vanaf het begin afzet voor het spel en op het einde komt ophalen, of uw kind op andere brengen en ophalen. Hiermee willen wij vermijden dat alle ouders om 13u30 hun kind komen inschrijven en er zo een drukte ontstaat.

Normaal gezien is de leiding langs gekomen bij u thuis met de infobrief, afkomkalender, inschrijvingsformulier en aanvraag voor terugbetaling mutualiteiten. De medische fiche doen we dit jaar online, jullie zullen een aparte mail ontvangen met een link naar het online formulier.

  • Het is de bedoeling dat het inschrijvingsformulier (ingevuld!) Wordt afgegeven op de startdag aan de takverantwoordelijke. De aanvraag voor terugbetaling kan je ook (ingevuld) meebrengen, wij vullen dan onze gegevens in en geven die terug mee. De medische fiche moet ook tegen dan ingevuld zijn.

 

Geen leidster gezien (u was niet thuis, u woont wat verder van Veurne)? Dan zullen wij de papieren in de brievenbus steken.

Heeft u ook niets gevonden in de brievenbus? Dan kan je zelf de papieren afdrukken en meenemen op de startdag!

 

Tot zaterdag KSA- vriendjes!

 

flyer startdag