20/09/2022

info startdag 24/9

info startdag 24/9

KSA Roodkapjes Veurne

Zaterdag is het zover, dan komen wij voor de eerste keer dit werkjaar terug samen. We hopen er een knaller van formaat van te maken om zo het werkjaar goed te lanceren. Met ons thema ‘Het Wilde Westen’ hopen wij iedereen warm te maken om eens langs te komen bij onze bar! Want hier lopen dus echte cowboys en indianen rond hé! 😉

Wij starten om 13u30 met de kampdansjes en het overlopen van de verloren voorwerpen. Daarna komt de méga spannende leidingsverdeling waarbij alle kinderen komen te weten wie leiding zal staan voor hun dit jaar. Eens dit gekend is gaan alle takken hun spel spelen. Om 17uur mogen de kinderen terug opgehaald worden (sim kan uitlopen).

Welke spelletjes gaan wij nu spelen op de startdag?

  • Sloebers, springers en roodkappen (lagere school) spelen enkele volksspelen, eens ze deze allemaal voltooid hebben krijgen ze een lekkere beloning…
  • Jimmers (1ste en 2de middelbaar) spelen harde plein spelen!
  • Simmers (3de en 4de middelbaar) gaan vlotten bouwen! Belangrijk: doe kleren aan die vuil en nat mogen worden! Neem ook een handdoek mee en waterschoenen als je deze hebt. Onze activiteit kan ook uitlopen!!

Kom jij proberen op onze startdag?

Inschrijven voor onze startdag is niet verplicht als jij eens wil komen proeven van onze werking! Je kunt contactgegevens achterlaten voor in noodgevallen. Is uw kind helemaal overtuigd na onze startdag, dan is er de mogelijkheid om bij ons ter plekke in te schrijven!

De leiding kijkt er enorm hard naar uit!