❗️BELANGRIJK❗️
Beste leden en sympathisanten! We veronderstellen dat iedereen wel het nieuws heeft gevolgd met de veranderingen omtrent hobbies en de bijhorende regels.
 
We verheugen ons erop om weer aan alle takken leiding activiteiten te kunnen geven! Maar om dit vlot te laten verlopen hebben we toch een aantal aanpassingen moeten maken aan onze werking!
 
➡️Met dat we nu in (meerdere) bubbels van 10 moeten werken per tak hebben wij het volgende moeten bedenken. U zult uw kind op voorhand moeten registreren voor een activiteit. Dit zal gebeuren via een link die wordt doorgestuurd door de takverantwoordelijken. Deze wordt op tijd doorgestuurd en heeft ook een einddatum! Dit omdat we op tijd moeten weten met hoeveel we zijn en zo ook de kinderen kunnen opdelen! U wordt dan ook ingelicht hoe de indeling eruit ziet voor de start van een activiteit! Wij vragen u om uw mails dus in de gaten te houden en uw kind zo spoedig mogelijk te registreren voor een activiteit, want we sturen niet graag kindjes weg.
‼️De registratie wordt dus een verplichting om deel te nemen aan de activiteit en maakt het voor ons makkelijker om de regels na te leven!
 
Ook hebben we beslist om de Jim en Sim op andere weken een activiteit aan te bieden dan onze -12 takken. Deze week (06/02) is het activiteit voor de kabouters tot en met de roodkappen en de week erop (13/02) is het dan voor de Jim en Sim.
 
Als laatste zouden wij ook sterk aanraden om alle kinderen met een mondmasker te laten komen!!
 
Wij staan te popelen om activiteiten te geven en dit op een veilige manier!!
 
Lieve Ksa groetjes
Leiding Ksa Roodkapjes Veurne