Beste leden en ouders

Jullie kennen ongetwijfeld De Warmste Week. Net als vorig jaar hebben wij dit jaar opnieuw een actie! Wij met KSA Roodkapjes Veurne willen ons graag inzetten voor een prachtig goed doel. Namelijk de ALS Liga.

 

Wij verkopen kaartjes die we zelf ontworpen hebben, we hebben kerstkaartjes en kaartjes voor algemene gelegenheden ( verjaardag, succes,…). Deze verkopen we apart en in pakketjes van 4. We hebben ingekleurde kaartjes ( door de kindjes en leiding), maar ook kaartjes in zwart/wit. De oudste leden hebben sleutelhangers gemaakt, leuke kleurrijke poppetjes.

De prijs

  • pakketjes ( 4 kaartjes): 4 euro, apart: 1 euro
  • sleutelhanger: 4 euro

Waar

  • mosselweekend ( 2 en 3 november)
  • na de activiteiten
  • bij de leiding

 

Wij hopen dat jullie allemaal een steentje bijdragen om De Warmste Week extra warm te maken.

Alvast bedankt voor uw steun!

Warme groetjes

 

In het bestand kunt u uitgebreid de informatie lezen.

infoblad