Lieve mama’s en papa’s, lieve sloebertjes, lieve leidsters,

Met pijn in onze hartjes zagen wij vandaag onze 46 kameraadjes in de armen van hun mama’s en papa’s vliegen. Jullie enthousiasme, gelach, grappige verhalen… gaan we de komende tijd missen. Wat zal plots akelig stil zijn aan een sloeberloze eettafel, en wat zal het thuis het straks raar zijn om voor het slapengaan niet nog even binnen te kunnen piepen in de slaapkamers naar jullie vredig dromende gezichtjes. Eén ding is alvast zeker: het was een SUPERKAMP waar we nog een hele tijd over zullen praten!

Dankjewel kokjes voor het heerlijke eten! Wat hebben wij genoten van jullie kookkunsten! De leidsters zijn alvast allemaal een kilootje aangekomen en ook de kindjes konden maar niet genoeg krijgen van de lekkere soep, spaghetti, fishticks, overheerlijke dessertjes en jawel de verse groentjes. En om koksgewijs met een spreuk af te sluiten: ekker, ekker, ekker, het was superlekker!

Dankjewel lieve sloebers om dit jaar zo talrijk met ons mee te gaan. Wij genoten van jullie aandachtige blikken tijdens het bekijken van de toneeltjes, jullie danstalent, jullie actieve inzet bij de spelletjes en jullie voorbeeldige gedrag als het tijd was om te gaan slapen.

En nog een speciale, hele grote dankjewel voor de leidsters: Céline, Emma, Ruth, Stephanie, Kaat, Léonie, Eva, Enya, Marie, Lisa, Heleen, Nina en Stefanie, zonder jullie was dit kamp niet geworden wat het was. Ochtendgymnastiek, meedansen met de Gummybearsong, een rolletje als Sidonia, Suske, Wiske, prins, mummie…, waterballonnen vullen, een verhaaltje voorlezen, pijnlijke knietjes verzorgen, zonnecrème smeren: jullie konden het als de beste! Een dikke merci voor dit knappe staaltje enthousiasme en teamwerk!

Ook bedankt aan de papa van Catho voor het vervoer van ons materiaal van en naar het kamphuis.

de hoofdleidsters

Ps: Mama’s, veel succes met de was en de plas deze week! Jullie zullen het kunnen gebruiken! Wij hopen alvast dat de juiste spullen in de bijhorende valies beland zijn.