0

Startdag 17/09

Posted by diederik on Sep 14, 2022 in Nieuwtjes

Op zaterdag 17 september om 13u30 gaat onze startdag door. We hopen dat jullie voltallig aanwezig zullen zijn! Voor de ouders wordt een bar voorzien waar ze gezellig een babbeltje kunnen slaan. Op de startdag worden ook kalenders en medische fiches uitgedeeld door de banleiders. De Jonghernieuwers moeten kleren meebrengen die nat mogen worden, en best ook een handdoek en propere kleren voor na de activiteit. De Knapen brengen best kledij mee die vuil mag worden. Het einde van de activiteit is voorzien om 17u.

Tot dan!

STARTDAG  2022 POSTER

 
0

Kerelstede Kubb 2022

Posted by Bruno Maeyeart on Apr 25, 2022 in Nieuwtjes

Op zaterdag 9 april vond ons fantastisch Kubbtoernooi plaats, de foto’s vind je hier. We feliciteren graag “De Kubberdons” met hun 1ste plaats, “De papa’s van de jonghernieuwers” met hun 2de plaats en ten slotte “De Kubbouters” met hun 3de plaats. Graag bedanken wij ook nog eens onze sponsors:
– Keurslager Ortwin & Patricia
– T’winkeltje
– Gehoorcentrum Hostens
– De Kaashoeve
Zonder hen was dit evenement niet mogelijk geweest.

 
0

KSA Kerelstede Kubb

Posted by Bruno Maeyeart on Mar 29, 2022 in Nieuwtjes

Beste KSA’ers, beste ouders,

Op zaterdag 9 april wordt voor de vierde maal in de geschiedenis van KSA Kerelstede Veurne een Viking Kubb toernooi georganiseerd. Verschillende teams zullen het tegen elkaar opnemen, allen met de bedoeling om tegen het eind van de middag naar huis te gaan met de befaamde ‘Kerelstede Kubb’.

Tijdens het toernooi zal er naast de speelvelden een bar geopend zijn waar je een hapje en drankje zal kunnen verorberen. Hierbij zal er een uitgebreid aanbod aan streekbieren voorzien zijn. De deelnemende ploegen worden verwacht zich voor 14u aan te melden, waarna het toernooi kan beginnen. Afhankelijk van het aantal deelnemende ploegen wordt het einduur voorzien omstreeks 18 uur. 

Jong, oud, maakt niet uit iedereen is welkom! Geïnteresseerd? Inschrijven kan via onze website https://ksaveurne.be/kubb/, waar nog verdere info te vinden is.

 
0

Bondsweekend

Posted by Bruno Maeyeart on Feb 26, 2022 in Nieuwtjes

Beste KSA’ers en ouders,

Dit jaar gaan we weer op bondsweekend! Gedurende dit weekend trekken we met alle leden van KSA Kerelstede Veurne op avontuur en beleven we een fantastische tijd! Dit jaar gaat het weekend door in het heem “de Pannehoeve” te Leisele. We vertrekken vrijdagavond 22 april en komen terug thuis zondagavond 24 april. Inschrijven kan tot zaterdag 9 april. Verdere info vindt u in de brochure hieronder. Wij kijken er alvast enorm naar uit!

Groetjes,
KSA Kerelstede Veurne

 
0

Jongknapenactiviteit 22/01

Posted by Bruno Maeyeart on Jan 15, 2022 in Nieuwtjes

Beste jongknaap, beste ouder,

Volgende week zaterdag is er opnieuw activiteit. De leiding kreeg een bericht in verband met de huidige spanningen tussen Rusland en Oekraïne, verwacht dus alvast een spannende activiteit! We starten zoals gewoonlijk om 14u en eindigen om 16u30 en verblijven op onze vaste stek de lagere school Houtmarkt.
Tot zaterdag!

KSA Groet U
De jongknapenleiding

 
0

Kerstfeestje pagadders & jongknapen

Posted by Bruno Maeyeart on Jan 5, 2022 in Nieuwtjes

Beste pagadder/jongknaap, beste ouder,
Zaterdag sluiten we het eerste trimester af met ons fantastisch kerstfeestje. Het was wat draaien en keren door de huidige maatregelen, maar uiteindelijk zijn we er uit geraakt. We verzamelen om 9 uur ‘s morgens op de speelplaats van de lagere school Houtmarkt om vanuit daar te gaan sterzingen. Daarna eten we met zijn allen pannenkoeken ‘s middags om dan in de namiddag een indoor sportactiviteit te doen. Qua materiaal breng je een mondmasker, je driekoningenoutfit(voormiddag) en sportkledij(namiddag) mee. Aangezien de weersvoorspellingen er niet zo rooskleurig uit zien raadden we ook aan handschoenen en een goede regenjas mee te doen. De activiteit eindigt zoals gewoonlijk om 16u30.
Meer info over het goede doel van dit jaar: Troost-voor-Trooz
Tot zaterdag!

KSA Groet U
De pagadder- & jongknapenleiding

© 2022 KSA Kerelstede - Alle rechten voorbehouden | Contact
Privacyverklaring